18 september till 24 septemberMåndagKikärtscurry med snittlök serverad med Belugalinser Ugnsstekt sejrygg med grön ärtcremé, vitvinssås och kokt potatis Bakad falukorv med rostad lök, riven ost, tomat och hemlagat potatismos TisdagDumplings med sallad på böngroddar & sjögräs samt ris och ponzusås Panerad stor flundra med dansk remouladsås och kokt potatis & citron Köttfärslimpa serveras med stekt potatis, skysås och äppelmos OnsdagPilaff på matvete från västgötaslätten med rostad pumpa & tahiniyoghurt Ångad kolja toppad med gubbröra samt smörsås & sockerärtsjulienne Krämig viltskavsgryta med svamp, lingon & rotfrukter TorsdagRödbetspasta serveras med riven veganost, valnötter och friterad persilja Fröstekt fisk med sås på citrongräs och kokos samt korianderdoftande nudlar Tomatöverbakad fläskfilé med balsamicosky och råstekt tändstickspotatis FredagMajsbollar med djungelcurry och grönsaksris Pankotoppad fisk serverad med dill-& potatispaj samt hummerdressing Barbequemarinerad kycklingsteak, bakad purjolök, äppelklyftor & vitlöksdoftande potatis Visa menyn för denna veckaVisa menyn för nästa vecka