20 mars till 26 marsMåndagMajsbollar med wokade grönsaker och chilinudlar Ugnsstekt kummel med färskriven pepparrot, mörk vinsky samt belugalinser Gratinerad falukorv med friterade lökringar, potatismos & tomatsky TisdagSpiskummindoftande kikärtsgryta med grönsakscouscous & rotfruktsjulienne Kolja serveras med tomatiserad bearnaise, basilikapotatis & haricot vertes Skinkschnitzel med stekt potatis, citron, kapris, ärtcremé & rödvinssky OnsdagVitkålspannkaka med Srirachamajonnäs, snittlök & koriander Stekt Sej med dansk remouladsås, ångad gul morot, brynt citron & krossad potatis Mejramkorv med potatisrösti, Dijonsenapssås samt sötade äppelklyftor TorsdagVegansk lasagne med kryddig tomatsås och ruccola Ångad torsk med krämig spenat, ägghack samt dillpotatisstomp Köttfärslimpa serveras med grönpepparsås, råstekt potatis & vinbärsgelé FredagVit bönbiff med rödkålssallad, avocadocremé & potatisfritters Stormkökets fiskpinnar i bröd med syrlig rödkål, citronette & avocado Ugnsbakad kalkon med sky på apelsin & fläderbär samt rotselleripure & brysselkål Visa menyn för denna veckaVisa menyn för nästa vecka