16 maj till 22 majMåndagVegetarisk sauté med Oumph, grönsaker och pärllök Ångad torskfilé med tomatsalsa och pilaffris Skinkstek med champinjonsås samt sötade äpplen & rabarber TisdagGråärtsjärpar med stekt potatis och rårörda lingon Stekt kungsflundra med dansk remouladsås & kokt potatis Pannbiff med lök, stekt potatis och rårörda lingon OnsdagChili- & vitlöksplättar med wasabimajonnäs och friterad broccoli Krämig laxpasta serveras dillsallad Färserad kycklingsteak med örtris och tryfferad gräddsås TorsdagTomatiserad röd linsgryta toppad med gurkyoghurt Sejrygg serverad med ljummen färspotatissallad samt rom-& gräslökssås Senapspanerad fläskkotlett med rostad potatis och rödvinssås FredagRödbetsbiffar med rostad gulbeta, ostkräm och lagd på grönt mos Fiskkroketter med het curryröra och ärtstomp Kalvtritip med medelhavsgratäng, balsamicosky och tomatsmör Visa menyn för denna veckaVisa menyn för nästa vecka