29 maj till 4 juniMåndagCanneloni fylld med ricotta och spenat samt sås på färska champinjoner Stekt panerad kungsflundra med kall dragonsås, kokt potatis & citron Bratwurst med kumminkål, tomatgratinerad potatis & Dijon creme fraiche TisdagPumpafröpanerad bönbiff med stekt potatis, bakad tomat & haricot vertes Ugnsstekt sej med ratatouille samt mjölkaioli & chimichurri Gräddstuvad pytt i panna med förlorat ägg & saltgurka OnsdagFrasig zucchini med belugalinser och pestocremé Fisk lagd på belugalinssallad med vårlök, vinsås samt pesto Kycklingsteak serveras med ljus citronvelouté & stekt potatis TorsdagSellerischnitzel med grillad kål, chilisås och bulgur Fänkålsbakad fisk med tomatsås, potatistopp & rippel på syrad grädde Färsbiff med råstekt potatis, choronsås och gröna bönor FredagGrillost toppad med ärt- & myntasalsa samt sötpotatis och brynt palsternacka Fisk lagd på röstipotatis med saltbakad palsternacka & ramslöksmajonnäs Bräserad fläskkarré med rabarberchutney, coleslaw & pepprig potatis Visa menyn för denna veckaVisa menyn för nästa vecka